Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2007

6η Φεβρουαρίου


Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Internet, σήμερα.

Ας μην μείνει απαρατήρητο αυτό εδώ το σχόλιο, κάποιου Kabamaru, σε συζήτηση που γίνηκε το περασμένο καλοκαίρι για τον νομπελίστα Γκράς (και την προσωπική του εξομολόγηση) στου Oldboy:

kabamaru 5-9-06, 14:58 said...

Εμένα αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν τα 500.000-1.000.000 email που παραλίγο να σταλούν στην Ε ζητώντας απομάκρυνση του σκίτσου του Στάθη(το οποίο ήταν του ΚΥΡ τελικά). Και ότι για λίγη ώρα υπήρξε αποτέλεσμα με τα email μέχρι να μας ενημερώσει ο ακίνδυνος.
Δηλαδή κάποιοι (Αθηναίος, oi skies millan) δεν θυμόντουσαν καλά αλλά είπαν να το ρίξουν το επιχείρημα στο τραπέζι. Υπήρξε δηλαδή επιχείρημα κάτι που απεδείχθει εν τέλει ψευδεπίγραφο. Πάλι καλά πάντως που δεν υπάρχουν τέτοια λόμπι να στέλνουν μισό εκατομύριο emails να φιμώνουν ανθρώπους.
Το σκίτσο του ΚΥΡ κατέβηκε; :-)
Αν και η επόμενη επισήμανση μου ίσως αυτοαναιρεί κάποια από την ουσία και την ειλικρίνεια της, όχι για μένα όμως γι'αυτό και θα την κάνω: Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν για φιλολογικούς λόγους και όχι για απόδοση ευθυνών ή κριτική.
Απλά έχει πλάκα που κάνατε μια απίστευτα ωραία κουβέντα με αναληθή (αληθοφανή,δε) επιχειρήματα. Απλά άψογο.

Ο καθένας ας aποκομίσει τα συμπεράσματά του, γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια... Είπαμε, σήμερα είναι Ημέρα Ασφαλούς(;) Internet. Πόσο ασφαλείς είμαστε στο internet?


Δεν υπάρχουν σχόλια: